Personalrum till bra pris

manskapsbod pris

De personallokaler som vi erbjuder är ett billigt och bra alternativ till traditionella byggnadslösningar. Vår moderna manskapsbod är en unik kombination av innovativ teknik med ett attraktivt pris. På begäran kan varje rum utrustas med t.ex. valfritt antal skåp, pentry eller dusch. Det gör att din personal kan koppla av under rasten och äta i lugn och ro under bekväma förhållanden. Våra mycket hållbara stålkonstruktioner kan med fördel användas permanent eller tillfälligt – beställ redan idag!

Tryck på kläder

Märkning av kläder

Vi har specialiserat oss på tillverkning av tryck med vattenbaserade tryckfärger som är miljövänliga. Dessutom kännetecknas de av ökad hållbarhet - kläderna kan maskintvättas eftersom både grafiken och texten har en ökad hållbarhet. Vi erbjuder även märkning av kläder så att varje varumärke ges möjlighet att sätta ett märke på utsidan eller insidan av blusar eller tröjor för att framhäva deras prestigefyllda karaktär. Jacquardvävda och sublimerade modeller finns tillgängliga.

Produktpresentation

Hyllfärdig förpackning

En bra produktpresentation är särskilt viktig i detaljhandeln. Hyllfärdiga förpackningar, dvs “shelf-ready”, lämpar sig väl för både transporter och exponering i butikshylla. Lådor är designade för att framhäva varornas karaktär och drar till sig kundens uppmärksamhet. Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet på webbplatsen!

Rum för 4 personer

Rum för 4 personer

När du planerar en resa med familj eller vänner är ett rum för 4 personer det perfekta valet. Det är rymligt, utrustat med bekväma sängar och anpassat till hela gruppens behov, vilket garanterar komfort och avskildhet. Ett sådant utrymme är en garanti för en lyckad vistelse, där gemensamma stunder blir ännu mer värdefulla. Ett rum för 4 personer är den perfekta lösningen för alla som uppskattar kvalitet och en gemensam upplevelse.