Kontorsstädning Stockholm

Vid genomförande av rengöring av lokaler som vi strävar efter att göra alla kunder nöjda med resultatet av våra ansträngningar. Erfarenheterna under åren och fokusera på tillfredsställande resultat gör att vi kan erbjuda tjänster på högsta nivå. Testa oss och se kontorsstädning är det vad vi vet bäst.

Termostater

Termostat Danfoss

En av de populära lösningar för allmänt bruk som finns i vårt erbjudande är en Danfoss termostat. Produkten används i reglerings- och övervakningsprocesser av larmsystem som kontrollerar tempoeraturen. Beroende på modellen varierar temperaturen vilket är varför vi rekommenderar att du blir mer bekant med det tillgängliga erbjudanden. Vi rekommenderar Kruffs varianter med skyddet IP44 upp till IP 55.

Hållbara skruvar och bultar

Producent av fästmaterial i mässing och rostfritt stål

Konstruktionsskruv och maskinskruv samt träskruv och plåtskruv – som en modern producent av fästmaterial i mässing och rostfritt stål har vi dessa och många andra detaljer i vårt sortiment. Vi kan tillverka skruvar, bultar eller täckhattar i många olika storlekar. Dessutom kan vi anpassa vårt sortiment till företagens specifika behov och krav och skapa detaljer med valda huvuden eller täckta med en beläggning som förbättrar parametrarna och korrosionsskyddet – av t.ex. zink, nickel eller fosfor.

Personalrum till bra pris

manskapsbod pris

De personallokaler som vi erbjuder är ett billigt och bra alternativ till traditionella byggnadslösningar. Vår moderna manskapsbod är en unik kombination av innovativ teknik med ett attraktivt pris. På begäran kan varje rum utrustas med t.ex. valfritt antal skåp, pentry eller dusch. Det gör att din personal kan koppla av under rasten och äta i lugn och ro under bekväma förhållanden. Våra mycket hållbara stålkonstruktioner kan med fördel användas permanent eller tillfälligt – beställ redan idag!