Termostater

Termostat Danfoss

En av de populära lösningar för allmänt bruk som finns i vårt erbjudande är en Danfoss termostat. Produkten används i reglerings- och övervakningsprocesser av larmsystem som kontrollerar tempoeraturen. Beroende på modellen varierar temperaturen vilket är varför vi rekommenderar att du blir mer bekant med det tillgängliga erbjudanden. Vi rekommenderar Kruffs varianter med skyddet IP44 upp till IP 55.

Hållbara skruvar och bultar

Producent av fästmaterial i mässing och rostfritt stål

Konstruktionsskruv och maskinskruv samt träskruv och plåtskruv – som en modern producent av fästmaterial i mässing och rostfritt stål har vi dessa och många andra detaljer i vårt sortiment. Vi kan tillverka skruvar, bultar eller täckhattar i många olika storlekar. Dessutom kan vi anpassa vårt sortiment till företagens specifika behov och krav och skapa detaljer med valda huvuden eller täckta med en beläggning som förbättrar parametrarna och korrosionsskyddet – av t.ex. zink, nickel eller fosfor.

Personalrum till bra pris

manskapsbod pris

De personallokaler som vi erbjuder är ett billigt och bra alternativ till traditionella byggnadslösningar. Vår moderna manskapsbod är en unik kombination av innovativ teknik med ett attraktivt pris. På begäran kan varje rum utrustas med t.ex. valfritt antal skåp, pentry eller dusch. Det gör att din personal kan koppla av under rasten och äta i lugn och ro under bekväma förhållanden. Våra mycket hållbara stålkonstruktioner kan med fördel användas permanent eller tillfälligt – beställ redan idag!

Städfirma Stockholm

Vår städfirma specialiserar sig i städning av små lägenheter så som stora husytor och garanterar kunderna en professionell inställning till vårt arbete. Tack vare en erfaren personal och bred kunskap inom rengöring och städning kan vi ta hand om mycket krävande uppgifter samt förbereda hemmen för en möjlig försäljning.