Kontorsstädning Stockholm

Vid genomförande av rengöring av lokaler som vi strävar efter att göra alla kunder nöjda med resultatet av våra ansträngningar. Erfarenheterna under åren och fokusera på tillfredsställande resultat gör att vi kan erbjuda tjänster på högsta nivå. Testa oss och se kontorsstädning är det vad vi vet bäst.

Vi erbjuder solida element för heminredning

Dörrar

Vårt företag ägnar sig åt leveranser av moderna och säkra lösningar inom bl.a. fönster- och dörrsnickeri. I vårt sortiment kan du hitta dörrar av trä, metall och PVC. Vi erbjuder ett brett utbud av både inre och yttre dörrar. Våra produkter kännetecknas av ett fint utseende men också är motståndskraftiga mot olika typer av skador.

Termostater

Termostat Danfoss

En av de populära lösningar för allmänt bruk som finns i vårt erbjudande är en Danfoss termostat. Produkten används i reglerings- och övervakningsprocesser av larmsystem som kontrollerar tempoeraturen. Beroende på modellen varierar temperaturen vilket är varför vi rekommenderar att du blir mer bekant med det tillgängliga erbjudanden. Vi rekommenderar Kruffs varianter med skyddet IP44 upp till IP 55.