Partner-Alma Belgique

Fenetre pvc pologne

Dans notre offre vous pouvez trouver les fenêtres PVC fabriquées des profilés solides, étanchés et bien esthétiques. Veuillez investir dans les produits de notre menuiserie qui assure un accès optimal de la lumière du jour à l’intérieur de votre bâtiment. Grâce aux systèmes de ventilation, nos fenêtres maintiennent aussi un niveau convenable de ventilation. Veuillez découvrir aussi nos accessoires : les jalousies, les stores et les rebords.

Stedelijke verlichting

Parklantaarns LED

Ze zijn te vinden in grote tuinen, buiten historische gebouwen, maar ook op particuliere gebouwen – LED parklantaarns zijn een onmisbaar accessoire voor stedelijke voorzieningen. Wij produceren ze in onze werkplaats, en zorgen ervoor dat het ontwerp ervan past bij moderne en klassieke buitenruimtes. Zij zijn verkrijgbaar in meer dan 100 originele ontwerpen, met de mogelijkheid om ze aan uw behoeften aan te passen.

Carport met zonnepanelen

Carport met zonnepanelen

De uit aluminium profielen vervaardigde carport met zonnepanelen is een oplossing voor iedereen die wil profiteren van hernieuwbare energiebronnen. Onder het afdak kan een auto worden geparkeerd terwijl op het dak zonnepanelen liggen die het huishouden van stroom voorzien. Dit kan een vervanging zijn voor een traditionele enkele of dubbele garage. Deze oplossing is ideaal voor vrijstaande huizen.